TRGOVINICA

Spremenite otroško umetnijo v igračo!

Umetnije, ki nastajajo pod otroškimi rokami imajo neskončno domišljijo. Domišljijski svet, ki izhaja iz otrok je poln živali, bližjih oseb, predmetov, vesoljskih bitij…. Za starše ter najbližje so izdelki izrednega pomena in zelo dragoceni. Njihove kreacije nam olepšujejo stene, hladilnike, vrata….Ste morda pomislili, kako je, če njihova kreacija postane »živa«?

Naši zunanji sodelavci ustvarijo iz risbice na papirju izdelek v 3D obliko. Risba se spremeni v »živo« igračo. Prva risba mamice, očka, domačega ljubljenčka postane realnost in neprecenljiv unikat. Otrokom je končni izdelek v izredno veselje in ponos.

Muca: deklica starost 7 let

Muca: deklica starost 7 let

Mami. Deklica stara 3,5 let.

Mami. Deklica stara 3,5 let.

Očka. Deklica stara 3,5 let.

Očka. Deklica stara 3,5 let.

Izdelek je ročno izdelan, ki postane unikatno darilo ali neprecenljiv spomin na otroštvo. Detajli in barve končnega izdelka se po vseh možnostih prilagajajo prvotni otroški sliki, tako, da otrok spozna svoj izdelek.

Cena izdelkov je odvisna od zahtevnosti in velikosti izdelka. Če želite, da slika vašega otroka postane »živa« nas kontaktirajte na spodnji naslov in z veseljem vam bomo odgovorili.

KONTAKT: info@montessoricenter.si